Rhodos.
En uge med bridge

Afrejse søndag d. 20. maj 2018  ( Pinse søndag)   fra  Kastrup.  Arrangør: Delta Bridgerejser

For mig, der skriver dette program, er der en del nostalgi i at tage til Rhodos. Min entré til rejsebranchen skete netop her, hvor jeg startede som rejseleder i marts 1966. Så gik der 40 år, før jeg igen var dernede. Byen lignede sig selv !!! ---  Oplev eller genoplev Rhodos......

Vi skal bo på et rigtig rart hotel tæt ved stranden i den nye bydel og med den gamle by indenfor spadsere-afstand. Læs mere om hotellet på de følgende sider.
Rhodos har i mange år haft plads blandt de mest populære græske ferieøer, og det er bestemt ingen tilfældighed. Her findes nogle fantastiske strande, og så er den gamle Ridderby midt inde i Rhodos by kendt langt uden for øens grænser. Gennem tiderne er der opstået mange myter om øens oprindelse. En af dem fortæller, at solguden Helios kastede sin kærlighed på den og derefter fik den foræret af sin far, den store Zeus. Helios forelskede sig senere i nymfen Rhodon, og fra hende fik Rhodos sin navn.
Vi bor på den nordlige del af øen, hvor hovedstaden Rhodos by ligger. Resten af øen er så godt som uberørt med mange små, fine byer og badebugte. Her blomstrer hibiscus og bougainvillea, og her dufter af timian, mynte og koriander.

Vi har valgt en årstid, hvor man ikke bliver kvalt af varmen. 
Dag-temperaturen er i gennemsnit 25 grader i maj. Vi burde så ramme de 25-26 med 10-12 timers sol hver dag. I snit er der 3 regnvejrsdage i maj.  
Vandet er 19-21 grader. Det er vel til at holde ud for en viking ?

Delta Bridgerejser ..  kort og godt.                  HOP til side 2