Mere om La Palma

På hele øen kan I finde et utal af vandreruter – alle afmærket, så det er til at finde rundt. Prøv flere forskellige, for klimaet vil imponere på helt forskellig vis. Selvom øen ikke er større end Bornholm, skifter landskabet karakter – lige fra ørken i syd til regnskov i nordøst. 

Nogle af ruterne ligger også op til cykling, mens der kan klatres i kraterkanten og rides på hest på stranden. Uanset hvilken aktivitet I vælger, vil I blive underholdt af smukke udsyn hele vejen. 

Nattens stjerner
På La Palma ligger et af verdens bedste observatorier ”Observatorio de Roque de los Muchachos”. Her står 14 store teleskoper, for øens beliggenhed midt i Atlanterhavet og de høje bjerge giver et fantastisk syn til stjernerne. Et af teleskoperne er rent faktisk dansk. 

Et lille stykke af Cuba
La Palma overrasker ofte – midt på en bjergskråning sendes tankerne pludselig til Cuba. Her holder øens cigarmager til, og her fremstilles nogle af Europas fineste cigarer. Tankerne valfarter igen til den cubanske del af verden ved et af øens destillerier, hvor de producerer rom og likør. Tag med på en rundvisning begge steder – en sjov og anderledes side af La Palma. 

Om La Palma
La Palma er den nordvestligste af De Kanariske Øer. Her bor ca. 87.000 indbyggere, og øen har et areal på 708 km2 – lidt større end Bornholm. Øens højeste punkt hedder Roque de los Muchachos og når en højde på 2.426 meter. 

            HOP til side 4