La Palma, den nyeste Kanarie-ø for danskere:

La Palma - uden tvivl den smukkeste og formentligt den sidste uspolerede ø af De Kanariske Øer. Naturen er intet mindre end formidabel og fyldt med kontraster. Gå på opdagelse på ”Den Grønne Ø” mellem bjerge, vulkankratere, skove og regnskov. Tag også en afstikker til de små idylliske og hyggelige byer eller læn dig tilbage på de flotte, mørke vulkanstrande. 
La Palma er den perfekte kombination til jer, der både vil slappe af, opleve og være aktiv. Alt er muligt på La Palma. Bravo Tours flyver direkte til denne smukke perle. 

 Lidt besværligt at komme derop. Det er sikkert umagen værd....

Et utal af oplevelser
La Palma er en af de mindre og knap så kendte Kanariske Øer, men ikke desto mindre fuld af oplevelser. Det dejlige klima, stilheden og roen giver dig mulighed for at komme helt ned i gear, mens vandreruter, hot springs, cykling, klatring, cigarer og bananplantager indbyder til mange lokale oplevelser. 

Unikke natur og skønne vandreruter
La Palma er grøn og naturfyldt. Ikke mindre end 40 % er dækket af skov, og øen har hele 1.000 kilometer vandrestier. Et paradis for naturelskere, der vil opleve omgivelserne på allertætteste hold - Nationalparken Parque Nacional de la Caldera de Taburiente er et syn for guder. 

                                                 HOP til side 3