Gastronomien på Dragsholm Slot

Dragsholm Slot ligger midt i det smukke Odsherred. På det 800-årige slot mødes fortid, nutid og fremtid i et harmonisk samspil mellem historie, terroir og gastronomi. Og det skal både ses og smages.

Dette er den mindre formelle bistro, hvor vi skal nyde maden.

Her er, hvad man kan læse på Dragsholms hjemmeside:

DRAGSHOLM BISTRO   'Spisehuset'

Velkommen til Dragsholm Slots samlingssted, Dragsholm Bistro. Bistroen er baseret på samme køkkenfilosofi som vores anmelderroste gourmetrestaurant, Dragsholm Gourmet, der har fået tildelt en Michelin-stjerne i Michelin Guide Nordic 2017. Også i Bistroen er det Lammefjordens grøntsager foruden de mange urter fra slottets urtehave, der danner grundstamme i køkkenet. Hertil kommer det bedste kød, fisk og skaldyr, vi kan finde i området.

Køkkenstilen i Bistroen er mere enkel og uformel end i Gourmet'en. Kvaliteten af håndværk og råvarer er der ikke gået på kompromis med. Men hvor vi gerne vil overraske og udfordre gæsterne i vores gourmet-restaurant, så er Bistroen stedet, hvor man får bekræftet, at ”gammel kærlighed ruster aldrig”, men i vores egen fortolkning.

Vi har valgt Spisehusets menuer, da det ikke vil være praktisk muligt at gennemføre en bridge-turnering, hvis vi skulle afsætte de cirka 4 timer, som menuen i gourmet-restauranten vil tage. ---  8 retter plus det løse !  

Videre til side 4