Gastronomi og Bridge

Mandag den 26. februar til  onsdag den 28. februar 2018.

 

Dragsholm Allé,  4534  Hørve.     Tlf. 59 65 33 00.       www.dragsholm-slot.dk

Dragsholm Slot er Danmarks ældste verdslige bygning, - en seværdighed med en meget spændende historie, men også hotel og restaurant med 800 års charme! Først bispeborg, så kongeslot og lensbaroni. I 1937 købte Fam. Bøttger Dragsholm Slot og Gods af staten, efter den sidste lensbaron var død uden arvinger. Dragsholm Slot er beliggende i naturskønne omgivelser ved Nekselø Bugt med flere dejlige, børnevenlige badestrande i nærheden. Vi har egen skov og park med de over 100 år gamle rododendroner som blomstrer i maj/juni. Vor restaurant er indrettet i det gamle slotskøkken i kælderen, hvor vi serverer lækker dansk mad baseret på årstidens råvarer.

Den oprindelige palatiebygning blev med stor sandsynlighed opført af Roskildebispen Peder Sunesen ca. 1215.
I løbet af middelalderen blev palatiet udbygget til et firfløjet borganlæg med kirke i vestfløjen. Denne er sandsynligvis blevet flyttet til dens nuværende placering i slutningen af 1400tallet.
I 1730 færdiggjorde Christian Lente von Adeler restaureringen af kirken i barokkens arkitektoniske stil.  Denne er gennem restaureringer bibeholdt i kirkerummet.

Vil du læse om Slottets historie, da klik her

Delta Bridgerejser,   kort og godt !                                HOP til side 2