Ponta Delgada – smukkere end et postkort

Det er, som om hovedstaden Ponta Delgada ikke ved, at den er en turistby. Hotellerne er i topklasse, men masseturismen har ikke fundet vejen hertil. Byens parker, smukke havn og spændende gader giver en forsmag på, hvad resten af byen har at byde på.

En levende hovedstad
São Miguel er både bedårende natur og hyggelige byer. Hovedstaden Ponta Delgada ligger lige ud til vandet, og i gaderne finder I let de historiske islæt, seværdigheder og butikker. Byens marina er fyldt med smukke lystbåde, der kommer til øen fra hele Europa og Amerika, og her finder I en helt særlig stemning. Flere gange om ugen lægger de store krydstogtskibe til ved den nye terminal. Om aftenen kan I let nyde livet, uanset om I er til hyggelige caféer eller et farverigt byliv. Her er levende musik og dans på øens diskoteker.

Oplevelser på Azorerne
Der er virkelig meget at opleve på Azorerne, og Bravo Tours, som vi samarbejder med,  tilbyder et væld af udflugter. Tag på byvandring i Ponta Delgada, flere forskellige ø-rundture, svøm med delfiner og besøg Ild- og Tvillingesøerne. I kan også købe en oplevelsespakke, inden I rejser, så I er sikre på at få de bedste oplevelser med jer hjem. Ponta Delgada er et perfekt udgangspunkt for store oplevelser!

Se mange flere oplevelser her:

https://www.tripadvisor.dk/Attractions-g189135-Activities-Ponta_Delgada_Sao_Miguel_Azores.html

 

Hop til side 3